За нас

"BIRD 2" ООД е фирма, създадена през 1990 год., с основен предмет на дейност производство на банкнотоброячни машини. Всички елементи, модули и механични детайли на една система, са произведени от компанията. Софтуерът е собствена разработка и обобщава желанията на повечето от клиентите. Като производител, “BIRD 2”ООД има възможността да модифицира и доразвива всеки продукт, както и да гарантира постоянно гаранционно обслужване с налични резервни части. Компанията има богат опит в разработка на нестандартни решения, отговарящи на индивидуалните нужди на клиентите.
Банкнотоброячните машини на "BIRD 2" ООД са регистрирани като промишлен образец и под търговска марка BIRD®. В България досега компанията е реализирала продажби на над 8 000 броя. Продуктите се котират особено добре и в чужди страни - Русия, Португалия, Южна Африка, Македония, Турция, Гърция и др., където са продадени над 1 000 броя. Сред другите изделия за банковата дейност, произвеждани от фирмата. са UV-тестери за фалшиви банкноти.
В портфолиото на "BIRD 2" ООД са системи за контрол на достъп и регистрация на работното време. До този момент такива са внедрени в повече от 60 фирми в страната.

Нашият екип

Екипът на “BIRD 2“ ООД се гордее със своята експертиза и решенията за обезпечаване на сигурността, които предлага на своите клиенти. Служителите на компанията са висококвалифицирани и мотивирани да бъдат в услуга на фирми и физически лица, които имат нужда от това. Постоянното повишаване на квалификацията позволява на всички тях да отговорят дори и на най-високите изисквания и технически предизвикателства, пред които се изправят в работата си.